ОДЯГ В КЛІТИНКУ – ТЕПЛИЙ І КОМФОРТНИЙ В ОСІННІ ДНІ

06.10.2022 1066 переглядів

Наймодніші візерунки в клітинку

 Дизайнери на світових подіумах, як завжди, не розчарували і представили цілий ряд фасонів, адаптованих до потреб усіх жінок, як любительок скандинавської простоти, так і сміливіших стилізацій. Одним з наймодніших дизайнів є широка клітка, яка прикрашає практично весь одяг: пальто, жакети, спідниці, жакети і навіть ... аксесуари!

 

Вільна сорочка в клітку - м'яка і зручна

Чи існує ідеальний одяг на щодень? Авжеж існує! Широка сорочка в клітку ідеально підійде до спідниці-олівець, велюрових спортивних костюмів і джинсів. Сорочка в клітку – універсальний одяг. Просто біла футболка, білі кросівки і все готово. Це трохи безтурботно та дуже повсякденно, але водночас і стильно.

koZ-KO-3919 D.GREEN-01

Купити сорочки оптом

 

Модні куртки-сорочки в клітку

 Куртки-сорочки в клітинку з нами ще один сезон і залишаються на вершині списку трендів! Нічого незвичного! Вони теплі, зручні і ідеально підходять для повсякденного стилю. Тому куртка-сорочка в поєднанні з тунікою або простою сукнею і спортивним взуттям – це ідеальний комплект, який буде супроводжувати вас усюди, де ви хочете відчути повний комфорт і зручність.

Z-KU-3911 BROWN-01Z-KU-3916 BLUE-06

Купити куртки оптом

 

Двобортне пальто в клітинку

 А тепер дещо для любителів класики. Як вам чорне пальто з коричнево-білою кліткою в англійському стилі. До нього обов’язкові чорні шкіряні черевики, які підкреслять ніжки, і бежева стьобана сумочка. Образ радше для прохолодних днів, але який стильний! 

Тренди люблять повторюватися, тому тренди осені 2022 відсилають до офісного стилю 60-х, ми продовжуємо тренд на костюми, але в сучасному, вдосконаленому варіанті. Для надихаючого офісного образу візьміть однобортний картатий піджак і поєднайте його з картатою спідницею, білою сорочкою або топом і білими черевиками. Також знадобиться сумка через плече з еко шкіри ніжного кольору слонової кістки. Спробуйте самі!

Z-KU-3912 BLACK-01Z-KU-3902 BLACK-03

 

Сукні в клітинку

 Осінь не може обійтися без суконь! У цьому сезоні ми черпаємо натхнення в спортивному стилі, тому навіть цей одяг простий і функціональний. У нас є дві пропозиції комплектів, які зігріють вас і допоможуть почуватися стильно та жіночно:

Z-SU-3914 COFFEE-01Z-SU-3906 BLACK-03

Купити сукні оптом

 

Якщо ви не любите довго думати про одяг і очікуєте, що ви будете добре виглядати в будь-якому вбранні, ці сукні пошиті спеціально для вас!

 Восени презентуйте себе в наймодніших картатих моделях! Цей теплий, комфортний і стильний одяг підійде вам у будь-якій ситуації та допоможе впоратися з викликами повсякденного життя. Коли прохолодно, вибирайте картате двобортне пальто або модні картаті куртки-сорочки. Вінтажні картаті костюми ідеальні для теплих днів!