Стаціонарний чи програмний РРО?

28.12.2021 930 переглядів

З 1 січня 2022 року підприємці 2-3 груп зобов'язані використовувати розрахунковий апарат для видачі чеків при готівковому розрахунку. Тут постає питання, який краще вибрати: класичний стаціонарний чи програмний продукт. Якщо питання в значній економії коштів, то безперечно тут виграє програмний. Тому ми підготували для вас короткий огляд ПРРО "Сота каса" - все що вам потрібно для початку роботи - доступ до Інтернету і КЕП. ПРРО "Сота каса" проста в управлінні і працює на стаціонарних комп'ютерах, планшетах і смартфонах. 

Для початку роботи вам необхідно зареєструватись і купити ліцензію. А також попередньо можна оглянути програму в демо-версії. Після отримання ліцензії на використання Сота, ви зможете подати заяву на реєстрацію ПРРО безпосередньо у самій програмі. Тут ви також зможете вказати хто буде вашим касиром. Саме сюди прийде повідомлення про реєстрацію вашого ПРРО. Тоді ви зможете вручну або через файл внести номенклатуру з цінами і починати роботу. 

СОТА Каса виконує всі фіскальні функції:

  • внесення та вилучення готівки;
  • автоматичне формування z-звіту;
  • підтримує роботу у режимі офлайн.

 

Сформовані чеки ви зможете відіслати клієнту на електронну пошту, смс, за допомогою месенджерів або поділитись посиланням на чек. Якщо ви маєте бажання друкувати чеки, то необхідно придбати принтер для друку чеків. 

Реєстрацію в "Сота каса" можна здійснити за посиланням: https://sota-buh.com.ua/account/login