Всесвітньо відомі видання, які підтримали Україну обкладинками (Vogue, TIME, ELLE)

11.03.2022 1612 переглядів

Світ моди підтримує Україну: наприклад, модний дім Balenciaga провів презентацію нової колекції одягу, яка присвячена українським біженцям, а показ на Тижні моди у Мілані від Armani пройшов у повній тиші через російсько-українську війну. Всесвітньо відомі глянці також вирішили показати свою небайдужість до ситуації в Україні та присвятили цьому свої обкладинки.

27 лютого відбувся показ нової колекції модного дому Armani в рамках Тижня моди у Мілані з повною відсутністю музики.

Показ Armani на Тижні моди в Мілані пройшов у повній тиші на знак солідарності з Україною

Перед початком шоу Джорджіо Армані сказав: "Моє рішення не використовувати будь-яку музику в цьому шоу — це знак підтримки усім людям, які залучені до трагедії, що розгортається в Україні".

На Instagram-сторінці дому була опублікована заява митця: "Я запитав себе, що я можу зробити, щоб показати свою підтримку у світлі всього, що відбувається. Я дійсно хотів показати, що моє серце з людьми в Україні.

Мені довелось знайти спосіб повідомити, що ми тут не святкуємо, бо те, що відбувається, дійсно мене хвилює. Тому я сказав команді, що не хочу жодної музики в шоу.
 

Усі були зворушені, і я вірю, що тиша як у театрі, так і за лаштунками, була головнішою за будь-яку музику".

TIME

Журнал "TIME" вже вдруге підтримує Україну: на обкладинці випуску від 14 лютого 2022 був зображений українській солдат. Наступний випуск, який вийде 14 березня, буде містити на обкладинці український прапор та фразу "Життя переможе смерть, а світ — темряву".

TIME 

ELLE

На обкладенці французької версії журналу ELLE зображена дівчинка в українському прапорі: на її обличчі синьо-жовта фарба, на голові синьо-жовтий обруч. Надпис: "ELLE з українцями. Їхнє повсякденне життя".

ELLE

VOGUE

Обкладинка всесвітньо відомого журналу VOGUE у Португалії у синьо-жовтих фарбах: моделі одягнені у жовтий колір, а позаду блакитний фон. Знизу обкладинки надписи "мир", "любов", "залишайтесь з Україною" та "людяність".

VOGUE

Vanity Fair Italia

На обкладинці цього італійського журналу розміщений чорно-білий портрет президента України Володимира Зеленського. Надпис "Vanity Fair Italia" символічно виконаний у синьому та жовтому кольорах. Журнал назвав Зеленського "обличчям опору".

Vanity Fair Italia