Светр SW217-24_brzosk/nieb
Светр SW217-24_brzosk/nieb
Светр SW217-24_brzosk/nieb Светр SW217-24_brzosk/nieb

Светр SW217-24_brzosk/nieb

73% поліакрил, 24% поліестер, 3% вовна

  • SW217-24_brzosk/nieb
КОЛІР
  • Светр SW217-24_brzosk/nieb
РОЗМІР
73% поліакрил, 24% поліестер, 3% вовна New Fashion SW217-24_brzosk/nieb
5 10